Skip to main content

La Grama rep l’Escala aquest diumenge al Nou Municipal

  • Dani Mormuz

La Grama afronta aquest diumenge 24 de març a les 11:45h una nova jornada de lliga al Nou Municipal, contra FC L’Escala. És un rival directe dels gramencs, ja que els de Girona es troben en la desena posició en la classificació, amb 33 punts, mentre que la Grama se situa just dues per darrere, en dotzena posició amb 30 punts.

Per tant, una victòria de la Grama serviria per a igualar distàncies, i allunyar-se de la zona de perill. En aquest moment, l’equip gramenc se situa a quatre punts de les posicions de descens i a cinc de les de play-off. En la darrera jornada, l’equip no va poder superar el Girona B, amb qui va perdre per 4-3.

Després del partit contra L’Escala, el dia 29 de març, Divendres Sant, la Grama visitarà el FC Vilafranca. És un altre rival directe perquè té 26 punts i es troba en la zona de descens, així que una victòria en aquestes dues jornades servirien per a donar un respir als gramencs. 

El Juvenil A visita el camp de l'Espanyol

Per la seva part, el Juvenil A s’enfrontarà a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Serà aquest aquesta tarda a les 16h. En la darrera jornada, els gramencs van guanyar a casa per 4-1 a la UE Olot.  

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama