Skip to main content

El Girona remunta dos cops a la FE Grama del trigolejador R. Peris

• Josep M. Roca

Els tres gols de Roger Peris, dos d’ells de falta directa, van posar per davant la FE Grama a Riudarenes, feu del CF Girona B.  El bon joc dels colomencs va permetre l’equip anar-se al descans amb un 0-2 favorable que permetia albirar la possibilitat d’un resultat positiu.

Però els gironins, que no estan bé i juguen a ratxes, van sortir a menjar-se el món en la segona part i van tenir la sort i l’encert de poder remuntar l’encontre. Primer van empatar a 2 i quan Peris va fer el seu marcar el tercer gol, en un altre servei de quick sensacional, els locals no es van espantar.

La manca de banqueta la va notar la Grama. El tècnic Joan Esteva només va fer dos canvis i els seus homes van ser incapaços d’aguantar el resultat, perquè en la darrera jugada de l’afegeix el Girona va obtenir una victòria clau per ells, si volen evitar el descens.

La Grama és troba ara a només dos punts del descens reglamentat; però el fet que dos equips catalans de Segona Federació tinguin molts punts d’estar en descens a final de temporada (Cerdanyola i Manresa) i un tercer (Terrassa) podria complicar la situació.

Per això, els propers dos partits dels colomencs són clau: a casa diumenge contra L’Escala i a fora contra el Vilafranca, en partit que es jugarà el Divendres Sant, dia 29, a les 12 del migdia al Municipal penedesenc. Són rivals assequibles que competeixen en la mateixa lliga i derrotar-los donaria un respir als colomencs que necessiten sumar de tres per trobar la tranquil·litat que els ha mancat des de les vacances de Nadal.