Skip to main content

Núria Parlon és designada com a portaveu del PSC

  • Dani Mormuz

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha estat escollida com la nova portaveu del PSC. A més, serà també la secretària de seguretat i convivència del seu partit. Salvador Illa, candidat del PSC a les eleccions catalanes del 12 de maig, ha posicionat a Parlon en un alt càrrec després d’haver aconseguit la tercera majoria absoluta en les darreres eleccions municipals. A més, la seva gestió en l’àmbit de la seguretat ciutadana a Santa Coloma ha estat un dels motius que li han portat a ser designada en aquest càrrec.

Com a portaveu del PSC, Parlon serà la cara visible de les rodes de premsa informatives que el partit ofereix els dilluns. Juntament amb Raúl Moreno, que exercirà com a secretari de polítiques socials, són els colomencs que formaran part de l’equip d’Illa de cara a les pròximes eleccions autonòmiques.

Aquest dilluns, Parlon va intervenir en “Els Matins” de TV3. En ser preguntada sobre la possibilitat de ser la número 2 del PSC en la llista electoral, l’alcaldessa va declarar que és una decisió que no li correspon a ella. També va afirmar que “és molt difícil per a una alcaldessa pensar que ha de fer un pas en la política i ha de deixar de banda la seva vinculació amb la ciutat”.