Skip to main content

Industrias empata amb el Xota, i està salvat a falta de sis jornades

• Dani Mormuz

Industrias està matemàticament salvat del descens. Després de l’empat del passat divendres, amb el Xota per 1-1, l’equip té 17 punts d’avantatge sobre el Noia, que es troba en última posició. I té 15 punts de distància sobre el Ribera Navarra, l’Alzira i el Betis, que ocupen les darreres posicions. Aquests tres equips han d'enfrontar-se entre ells en el que queda de lliga, per la qual cosa no sumaran per aconseguir superar els industrials.

Industrias 35 punts i se situa en novena posició, a dos punts del play-off. Queden sis jornades de lliga, i els industrials ho tenen complicat per acabar en posicions de play-off perquè s’han d’enfrontar als tres primers de la classificació, que són Barça, ElPozo Murcia i Jaén. També es veurà les cares amb Viña Albali Valdepeñas, que està en octava posició i és rival directe per aconseguir la plaça; i amb el Noia i l’Alzira, que estan a la cua.

Empat amb el Xota FS

El partit de divendres amb el Xota FS va ser igualat. Tot i que Industrias va dominar en el conjunt, no va ser capaç de superar el seu rival. Primer va arribar el gol dels navarresos en el minut 15. Roberto Martil va aprofitar una jugada per a avançar-se en el marcador.

Però en la segona part, els industrials van sortir decidits a remuntar. Khalid i Peña ho van intentar, però va ser Niel·lo qui va posar l’empat en el minut 25. Industrias va tenir diverses ocasions per a fer el segon, però no ho van aconseguir i es van haver de conformar amb el resultat de 1-1. L’empat compromet l’equip en el seu objectiu d’acabar la temporada dins de les posicions de play-off

Aquesta setmana no hi haurà partit de lliga. El pròxim partit és el diumenge 31 de març a les 19:15h contra el Barça en el Palau Blaugrana.

Fotografies: Industriasmedia