Skip to main content

Torna el festival de música 100% Girl Power a la Ciba

  • Marina Tovar

La Ciba acollirà el pròxim dissabte 23 de març la cinquena edició del Festival 100% Girl Power. Un acte gratuït on podrem sentir nou concerts d'artistes tant locals com internacionals. Entre d'altres, l'estatunidenca Tori Sparks - que va tocar aquest febrer en el Festival de Blues de Santa Coloma -, l'espanyola Nat Simons, la rapera marroquina Miss Raisa i el duo de dj colomenc Las Chocos.

La jornada té l'objectiu de reivindicar la presència de les dones en l'àmbit musical i visibilitzar el talent femení. S'iniciarà a les 10:30 amb dues activitats infantils. Els quatre primers concerts seran protagonitzats per talent colomenc, amb la jove cantant Saya Drew (12 h), la cantaora Ana Brenes (13 h), Las Chocos (14 h), que amenitzaran el vermut, i la banda Lemonade (18:30).

Tori Sparks, una de les artistes més reconegudes en l'escena blues, rock i fusió del país, tocarà amb la seva banda a les 19 hores. Deixarà pas a Miss Raisa, una cantant i activista marroquina, referent en la lluita feminista i l'empoderament marroquí. Junt amb Nat Simons, oferirà una xerrada, sobre la seva trajectòria musical com a dones en aquesta indústria.

A les 21:45 h, la banda de rock Radioactivas oferirà un dels concerts més potents de l'escena catalana. La cantant madrilenya Nat Simons i la seva banda seran el gran hit de la nit, presentant per primer cop a Catalunya el seu àlbum "Felinas". Poc abans de mitjanit, les colomenques Rem&Ross tancaran el festival.