Skip to main content

Santa Coloma celebra demà la Festa de la Mobilitat a Can Zam

  • Xavi López

La nostra ciutat torna a celebrar un any més la Festa de la Mobilitat, un esdeveniment organitzat en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, en la que es promouen hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. 

Santa Coloma participarà en aquesta setmana demà de 10 a 14h al parc de Can Zam, a prop de l'Aula Ambiental Isabel Muñoz. Durant les quatre hores que durarà la festa, hi haurà preparats tallers, activitats i exposicions dirigits a tothom, per tal conscienciar al públic de fer servir el transport públic i de portar a terme una mobilitat activa. Per aquest motiu, la jornada es portarà a terme sota el lema "Combina i mou-te".

L'empresa TUSGSAL DIREXIS formarà part de la festa.  En l'activitat que organitzaran, es farà un recorregut informatiu sobre l'empresa i el servei de Bus Metropolità per a conèixer el sistema de transport. També es visitarà un autobús elèctric de 12 metres en circulació pel Barcelonès Nord, hi haurà un trivial per optar a un premi i una activitat per als nens per construir un bus de paper en miniatura, entre d'altres. A més, TUSGSAL DIREXIS presentarà la mascota "la Tusa" per transmetre valors de mobilitat sostenible i cura del medi ambient als més petits.