Skip to main content

Jornades de reflexió sobre l'abolició de la prostitució a la CIBA

  • Marina Tovar

"No és ofici, és explotació", aquest és el títol de les jornades de reflexió sobre les possibilitats d'un món sense prostitució i les polítiques públiques per a la seva abolició, que es duran a terme a la CIBA. El 14 i 15 de setembre, els interessats podran assistir a les ponències, taules rodones i diàlegs gratuïts sobre aquesta realitat des de diferents àmbits i perspectives. Amb 6 actes i més de 15 ponents, s'abordaran diferents qüestions sobre l'explotació sexual de les dones.

Aquesta jornada se celebra en el marc de commemoració del dia internacional contra el tràfic i l'explotació sexual de dones, nenes i nens, que serà el pròxim 23 de setembre. Núria Parlon presentarà les jornades dijous 14 a les 16h i la seguirà un diàleg Inaugural amb l'exConsellera de Justícia i Interior de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, i la jurista feminista especialitzada en drets de les dones, María Durán.

Entre els actes es tractarà els possibles models d'acompanyament i recuperació per a dones en situació de prostitució, els efectes que té aquesta explotació en les dones i l'abolicionisme. Vindran ponents de tota mena, sociòlogues, activistes, presidentes d'associacions contra la prostitució i fins i tot supervivents d'aquest sistema. 

Cal fer reserva prèvia per assistir, a través de grameticket.cat. Les Jornades han estat organitzades per l'Ajuntament de Santa Coloma i l'Escola Internacional Abolicionista. Es pot consultar el programa sencer aquí. A més, també es podrà seguir de forma telemàtica al canal de Youtube de la CIBA.