Skip to main content

Tornen els balls i les activitats físiques per a la gent gran

  • Marina Tovar

Després de la pausa per vacances, tornen les activitats de la ciutat dirigides a la gent gran. Per promocionar un envelliment saludable i actiu, hi ha diversos programes adreçats a la població de tercera edat. Setmanalment, s'organitza el Ball per a la Gent Gran - gratuït- a diversos Centres Cívics, pels més moguts, comencen també els diferents tallers d'activitats físics, a partir del 18 de setembre. 

Els Balls per a la Gent Gran comencen aquest cap de setmana, de 17 a 20 hores. El dissabte 9, hi haurà en el Centre Cívic Fondo i en el Casal Les Oliveres. El diumenge 10, a la Central Escènica. I dissabte 16, en el Centre Cívic Singuerlín. A partir d’aquestes dates, cada setmana hi haurà un ball organitzat o bé al Casal de Les Oliveres o al Centre Cívic Singuerlín, ja que es van alternant. A Fondo també serà una activitat habitual dels dissabtes. 

A mitjans de setembre, s'inicia el nou curs d'Activitats Físiques per a majors de 60 anys. El Departament d'Esports de Santa Coloma de Gramenet oferirà activitats de Gimnàstica de Manteniment, Ioga, Txkikung, Balls en Línia i Marxa Nòrdica. S'hi suma una activitat nova: Pilates. Per participar cal estar inscrit, per fer-ho es pot trucar al 933 867 608 o dirigir-se al Pavelló Nou del Mossén Jacint Verdaguer. Les activitats es fan en diferents horaris i diferents localitzacions arreu de la ciutat, entre d'elles el Pavelló Nou, el Poliesportiu del Raval i els Centres Cívics de la ciutat.