Skip to main content

El Pompeu Lab anuncia noves activitats a la tardor

  • Dani Mormuz

El Centre Pompeu Lab presenta la seva programació d’activitats des de setembre a desembre. El programa comença el divendres 15 de setembre a les 19h, amb una gimcana nocturna amb torxes. Serà una activitat familiar, en les quals s’hauran de superar unes proves per tal de salvar els gnoms de la Serralada de Maria, unes criatures màgiques que vetllen pel benestar de la flora i la fauna.

El dimecres 20 de setembre es realitzarà la tutoria informàtica Saps trobar les millors ofertes de forma segura?, adreçada a què la gent gran sàpiga utilitzar les noves tecnologies.

El dimecres 27 de setembre a les 18h es farà un taller sobre la intel·ligència artificial, per conèixer el seu funcionament, el seu impacte en el nostre dia a dia, i els seus avantatges i inconvenients. Primer, es visualitzarà la pel·lícula Ex Machina, i després hi haurà una xerrada a càrrec de Karina Gibert Oliveras, directora del Centre de Recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (Universitat Politècnica de Catalunya).

El 29 de setembre es durà a terme l’excursió nocturna Quan tu dorms, una excursió per la ciutat on els participants s’endinsaran a conèixer aquelles persones i oficis que cuiden de nosaltres mentre la majoria dormim. Hi haurà servei de mini-bus, i una ruta en dos torns: de 22:30h a 2:30h i de 2:30h a 6:30h.

A l’octubre, continuen les activitats

El dimarts 10 d’octubre es farà un taller sobre gestions a webs de les diferents institucions. L’objectiu és aprendre a fer gestions, com consultar la vida laboral o demanar cita prèvia, ja que moltes vegades resulta un embolic per a moltes persones i és més fàcil del que sembla.

El 21 d’octubre està programat un escape room immersiu anomenat Harry Potter: llarga vida a Lord Voldemort. L’activitat proposa un joc paral·lel en el qual Lord Voldemort implanta la seva dictadura del mal, i els participants han de superar les proves per alliberar-se. És una activitat adreçada a totes les edats, i es poden apuntar grups de fins a 6 persones.

El 24 d’octubre s’inaugurarà l’exposició Merche Molero: al patriarcado, ni agua! És una nova exposició de la reconeguda artista colomenca Merche Molero, que a través de la seva obra creativa i amb perspectiva feminista denuncia les desigualtats que es generen en la nostra societat.

A més, el 25 d’octubre hi haurà una nova tutoria informàtica, anomenada Emmagatzematge al núvol: guarda i envia les teves fotos, adreçada a la gent gran.

Aquestes activitats són gratuïtes, però es necessita inscripció prèvia, excepte per a assistir a la inauguració de l’exposició. Per a inscriure’s, s’ha de fer a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al formulari web. La preinscripció no suposa automàticament la reserva de plaça per a les activitats, sinó que els participants han de rebre una confirmació per correu o per telèfon una setmana abans de l’activitat.