Skip to main content

Comença el termini d’inscripció pels tallers dels centres cívics

  • Marina Tovar

Avui obre el període d’inscripció pels diferents tallers dels centres cívics i casals de la ciutat. Els colomencs podran inscriure’s a algunes de les 35 propostes de formació que s’ofereixen. Des de finals de setembre a mitjans de desembre, la ciutadania podrà aprendre a fer postres, estiraments, yoga, defensa personal, escriptura d'autoconeixement i desenes de modalitats més.

Tots els tallers es poden trobar en la següent pàgina web. El termini per inscriure's finalitza el 21 d’aquest mateix mes, o fins a exhaurir places. Enguany, 15 dels cursos són novetat i tres estan en format intensiu. Repartits en tots els centres cívics de la ciutat, ofereixen un espai d'aprenentatge proper i conegut. 

Organitzats en diferents categories trobem tallers de cos i ment, on s'ofereix pilates, classes de salut actives i de moviment i benestar. També trobem Zumba, batxata i Jazz Steps en l'àmbit de dansa. Pels més creatius, classes de pintura, bijuteria i aquarel·la. Tallers d'anglès per a viatjar, per a fer el teu propi curt, aprendre a cuinar i restaurar mobles. 

Les classes es reparteixen en 10 classes setmanals d'hora i mitja, amb un preu estàndard de 37,5 euros. Alguns tallers fan alguna setmana més o menys, i varia el preu. Els tallers intensius (cuina de postres, taller de fer sabons i cosmètica bàsica) tenen un preu inferior, de 15 o 7 euros depenent de les hores.