Skip to main content

Estem convidats a la gran festa local de la democràcia

  • Josep M. Roca

Un total de 75.637 colomencs estem cridats a votar aquest diumenge en les eleccions municipals. Més de quatre-cents colomencs (i alguna persona més de fora de la ciutat) són candidats a ser regidors de la nostra ciutat. De tots ells, 27 seran els escollits.

Serà la dotzena vegada que anirem a les urnes per escollir el futur alcalde des de la recuperació de la democràcia. Enguany, el nombre de candidatures presentades bat el rècord, ja que son tretze les llistes que ha validat la Junta Electoral Central i que ha publicat el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

El mirall.net ha donat veu, com ha fet des de 2007, en les altres  quatre conteses electorals anteriors, a totes les formacions polítiques que s’hi presenten en igualtat de condicions. I la gran majoria ho ha aprofitat. 

La campanya ha estat estranya, atípica, marcada per un tarannà gens amistós, però des de la nostra publicació hem atès els criteris estrictament periodístics.

Queden cinc dies per a les votacions i Santa Coloma es mereix  que el que queda de campanya transcorri amb normalitat, que cadascú voti el que cregui en consciència. A les pàgines d’El mirall.net tothom podrà saber què i a qui pot votar perquè tots han pogut explicar-se.