Skip to main content

El Natació Gramenet guanya 13 medalles en l'Open Andbank

• Xavi López

El passat 30 d'abril, el Club Natació Gramenet va prendre part en la tercera edició de l'Open Andbank d'Andorra, organitzat per la Federació Andorrana de Natació. A aquesta competició internacional van participar equips d'Andorra, Catalunya, França i fins i tot la selecció de Natació de Navarra. Tant els resultats com l'experiència van ser extremadament satisfactoris, amb un total de 13 medalles aconseguides.

En les proves individuals, Aitana Roldan (categoria absolut jove) i Guillem Barbero (categoria benjamí) van obtenir la primera posició en les seves categories respectives, mentre que Naiara Fernandez (categoria absolut jove) va quedar en segon lloc, i Pol Jimenez (categoria absolut jove) i Víctor Díaz (categoria prebenjamí) van aconseguir la tercera posició. Pel que fa als relleus absoluts, el Club Natació Gramenet va destacar amb un rendiment excepcional tant en les proves de 4x50 com en les de 4x100 mixte, aconseguint la primera posició gràcies a les brillants actuacions de Pol Giménez, Aitana Roldan, Naiara Fernandez i Pol J.

A més a més, la resta de nedadors i nedadores del club van aconseguir millorar les seves marques personals en diverses proves. Aquesta competició ha proporcionat una gran experiència als nostres esportistes, sobretot en aquesta recta final de temporada, en la qual s'aproximen les competicions territorials. També ens ajudarà a arribar en plena forma per a la Copa Catalana Infantil i Aleví, que tindran lloc els dies 3 i 4 de juny a Manresa i Navàs.