Skip to main content

Industrias goleja al Noia i David Álvarez s'acomiada del club

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va tancar la seva temporada de manera destacada després de golejar 6-1 a Noia Portus Apostoli. Els de Xavi Closas, després d’una campanya on el descens ha estat present les darreres jornades, acaben com a novens classificats amb 35 punts. El partit va servir també per acomiadar al seu capità David Álvarez, qui va signar un doblet i un partit d’alt nivell.

Des de l'inici del partit, Industrias va mostrar un major domini en el joc. En el primer minut, David Álvarez va intentar un xut creuat que va ser atrapat pel porter rival, Pablo. No obstant això, els gallecs van respondre ràpidament amb un xut de Pirata que va ser tapat per Borja. En el minut quinze, Víctor Ramos va realitzar una gran jugada individual i va assistir Cardona per obrir el marcador. A partir d'aquest moment, els industrials es van enfortir i David Álvarez va marcar dos gols més abans del descans, un d'ells de falta, marxant a els jugadors a vestuaris 3-0.

A la segona meitat, el Noia va apostar per jugar amb porter-jugador en busca d'una remuntada. Tot i tenir algunes oportunitats, Industrias va aprofitar els contraatacs i va marcar dos gols més a través de Khalid i Rufino. Els gallecs van seguir intentant-ho, però Borja Puerta va realitzar bones intervencions per mantenir la seva porteria segura. En els últims minuts del partit, Industrias va sumar dos gols més. Cardona va aprofitar un error de l'equip rival i va marcar el seu segon gol del partit. Poc després, Bruno Gomes va descomptar per a Noia Portus Apostoli. Així va concloure el partit, amb una victòria contundent de Santa Coloma en el dia d'acomiadament del seu capità.