Skip to main content

24 de maig, últim dia per demanar ajut de menjador escolar

  • Xavi López

El termini per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al proper curs estarà obert fins al 24 de maig. Aquestes beques tenen com a finalitat donar suport als infants de famílies amb dificultats socioeconòmiques.

Les sol·licituds i la documentació corresponent han de presentar-se al centre educatiu on l'alumne/a estigui matriculat. Per a poder optar a aquests ajuts, l'infant ha d'estar empadronat al municipi durant un mínim de 18 mesos de forma continuada. A més, la renda anual de la unitat familiar no pot superar el llindar establert en la convocatòria, el qual es calcula en base al nombre de membres que la conformen.

Cal destacar que el menjador escolar també permet la conciliació familiar en aquells casos en què les famílies no poden estar presents durant l'horari del migdia per motius laborals o altres compromisos. Aquesta opció és especialment important per a aquells que necessiten treballar durant aquest període.

Es recomana a les famílies interessades en sol·licitar els ajuts de menjador escolar que es posin en contacte amb el centre educatiu del seu fill o filla per obtenir més informació i presentar les sol·licituds en el termini establert.