Skip to main content

La UCA guanya el Grup B del Campionat de Catalunya de Clubs

  • Xavi López

La Unió Colomenca d'Atletisme va aconseguir emportar-se el Campionat de Catalunya de Clubs en el Grup B, el que li permet pujar al Grup A en la propera temporada. Juntament amb el CA Tarragona, l'equip ha demostrat ser el més complet entre els vuit participants que van competir en aquest grup. La competició es va desenvolupar a la pista Natàlia Rodríguez enmig d'una forta pluja intermitent. Malgrat les inclemències del temps, tots els equips van oferir un gran espectacle atlètic. 

La UCA va assegurar la seva victòria amb la tasca d’atletes com Dani López al pes i Marina Lamata als 200 m, que van aconseguir la victòria, o els segons llocs de Noelia Medina als 800 m, Irene Escolano al martell i Àlex Vallès als 800 m.

Així doncs, la puntuació va quedar així en el còmput global de les dues jornades. L’UCA va liderar el Grup B amb 843 punts. En segon lloc, i també amb l’ascens, el CA Tarragona amb 812,5 punts. El tercer lloc pel CA Granollers amb 732,5 punts. En quart lloc, l’UA Terrassa amb 660 punts. Cinquè lloc per la JA Sabadell amb 622,5 punts. Finalment, el CA Nou Barris, salvat, ho va fer amb 578,5 punts. El GEiEG va baixar amb 556,5 punts i el CA Vic va acabar cuer amb 476,5 punts.