Skip to main content

Comença la Mostra Gastronòmica al Parc d'Europa

  • Xavi López

Santa Coloma es converteix una primavera més en una ciutat de referència en el món gastronòmic, oferint una àmplia programació d'activitats per a tots els públics. Per celebrar la salut del sector de la restauració, amb més de 300 llicències atorgades a bars i restaurants, l'Agrupació del Comerç i la Indústria s'uneix a l'Ajuntament per organitzar la Primavera Gastronòmica.

Una de les activitats més destacades dins de la programació gastronòmica és la Mostra Gastronòmica al Parc d'Europa, que es celebra durant un cap de setmana. Aquest any, es realitzarà els dies 21, 22 i 23 d'abril, i comptarà amb la participació de 16 restaurants i 2 vinoteques, que oferiran diverses opcions gastronòmiques a preus assequibles.

Els horaris de la Mostra són divendres de 18 a 24 h, dissabte de 12 a 16 h i de 19 a 24 h i diumenge de 12 a 16 h. Una trobada cultural i gastronòmica, on es fa palès el talent, la qualitat i la diversitat de les propostes culinàries dels establiments d’hostaleria participants. La mostra aposta per la cura del medi ambient amb l’ús de materials sostenibles, com els gots reciclables per a les begudes, i s’afanya a ser inclusiva amb barres altes i baixes, perquè puguin acomodar-s’hi les persones amb mobilitat reduïda, que utilitzin cadira de rodes.

Santa Coloma deGusta

A més, durant tot el mes de maig, se celebrarà la sisena edició del Santa Coloma deGusta, en què els ciutadans podran gaudir d'un tastet de les millors propostes gastronòmiques dels restaurants participants a preus molt atractius.

Aquest esdeveniment compta amb el suport del Campus de Torribera de la Universitat de Barcelona, i té com a objectiu consolidar Santa Coloma com a referent metropolità en diversitat i qualitat gastronòmiques. A través d'aquesta iniciativa, s'impulsa l'economia local i es fomenta l'ocupació estable.