Skip to main content

El colomenc Adolfo guanya la Copa del Rei amb el Barça

  • Xavi López

El colomenc Adolfo Fernández va guanyar ahir amb el Barça la seva quarta Copa del Rei, després de superar al Jimbee Cartagena per 3-4, una final que es va haver de decidir a la pròrroga. És el segon títol que aconsegueix aquesta temporada, ja que al gener va emportar-se la Supercopa d'Espanya davant Inter Movistar (3-5).

Amb aquest títol, el palmarès d’Adolfo continua creixent. El jugador format a Industrias Santa Coloma ha guanyat tres lligues, dues Champions, quatre Copes d'Espanya, tres Copes del Rei i tres Supercopes, uns números envejables per a qualsevol. I no sembla que aquestes xifres quedin aquí, perquè fa poc mesos Adolfo, que va aterrar amb 23 anys al Palau a l'estiu del 2016, va signar un nou contracte amb el Barça per tres temporades més, fins al juny del 2026.

Adolfo també va rebre recentment va rebre el premi al millor esportista colomenc de 2022 en la Gala de l’Esport Colomenc. L’any passat l’ala va ser campió de la Champions League, guanyador de la Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Copa d’Espanya, a més de ser medalla de bronze en l’Europeu amb la selecció d’Espanya.

Torna la lliga i Industrias disputa una nova final

Després de l'aturada per la celebració de la Copa del Rei, torna la lliga i Industrias Santa Coloma ja es prepara per visitar el camp del Córdoba Patrimonio de la Humanidad, penúltim classificat. El partit, que es disputarà dissabte 8 d'abril a les 19h, és una nova final pels de Xavi Closas per tal d'aconseguir la permanència. Els colomencs venen de vèncer en el seu darrer partit l'Antequera, un altre rival directe. Els industrials sumaven un triomf vital que no aconseguien des de finals de la primera volta quan es van imposar a Noia Portus Apostoli. Després dels tres punts, els de Xavi Closas se situen onzè amb 25 punts, cinc per sobre de la salvació.

Fotos: FC Barcelona