Skip to main content

Victòria industrial clau davant un rival directe per la permanència

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va aconseguir una victòria importantíssima aquest divendres al matx davant de BeSoccer CD UMA Antequera (4-1). Els colomencs aconsegueixen sumar un triomf vital en les seves aspiracions de seguir a Primera Divisió, cosa que no aconseguien des de finals de la primera volta quan es van imposar a Noia Portus Apostoli. Després dels tres punts, els de Xavi Closas se situen onzè amb 25 punts, cinc per sobre de la salvació. Per la part visitant, els malaguenys segueixen amb la seva ratxa negativa de resultats, amb tres derrotes consecutives, acabant la jornada amb 24 punts.

Va arrencar el partit amb els locals prenent la iniciativa en el joc, amb passades molt ràpides i intentant arribar de la manera més directa possible a la porteria de Chispi. Al minut 6, Rufino va rebre al mig camp, es va girar deixant enrere el seu parell i va definir de meravella per sota de les cames del porter del conjunt malagueny per avançar Industrias.

Lluny de relaxar-se, els locals en volien més. I la meitat de la primera part aprofitaven una pèrdua malaguenya al mig camp perquè Corso conduís la pilota fins a afusellar des de fora de l'àrea Chispi amb un xut que després de tocar al pal va entrar i va suposar el 2-0. Al 17, per fi els va funcionar l'estratègia de la contra a l'Antequera, aconseguint Miguel finalitzar després d'una gran passada de Burrito, acostant els malaguenys al marcador.

No va passar ni un minut quan els locals van tornar a avançar-se al lluminós, després d'una jugada en què David Álvarez va aguantar de meravella per fer la passada a Verdejo al segon pal que va rematar completament només per posar el 3-1 , resultat amb el que s'arribava al descans.

El marcador no va tornar a canviar fins al minut 34, quan Uri Santos es va treure un xut que es va colar primer per sota de les cames del defensor i després a la porteria de Chispi. Amb el 4-1 s'acabaria el partit, aconseguint Industrias la primera victòria de l'any a la lliga.