Skip to main content

La Ciba posa en marxa un nou servei de canguratge municipal

  • Xavi López

Ha estat engegat MenudaCiba, un espai municipal de cura i assistència situat a La CIBA. Aquest servei gratuït està obert per a totes les nenes i nens que tinguin entre 0 i 13 anys. El seu objectiu principal és permetre que aquests infants gaudeixin d'activitats pedagògiques adaptades a les seves edats, basades en els valors de la coeducació, i per a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal, especialment per a les famílies monomarentals, dones que pateixen violència masclista o persones que es troben en atur de llarga durada.

Durant el matí, el servei està dirigit als infants de 0 a 5 anys, mentre que durant la tarda hi haurà dues franges d'edat: un grup per a infants de 0 a 5 anys i un altre grup per a infants de 6 a 13 anys. El primer dia és important portar la documentació necessària i signar els documents per fer ús del servei. Els professionals que hi treballen estan formats en àmbits com l'educació infantil, la integració social, l'animació sociocultural i el lleure. L'equip és jove i està compromès amb la coeducació i la perspectiva de gènere. A més de la cura i el canguratge, també organitzen activitats coeducatives, infantils i familiars gratuïtes a La CIBA.

Per obtenir més informació i fer reserves, podeu contactar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..