Skip to main content

Un Industrias valent s'emporta l'empat davant el Betis (2-2)

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va aconseguir la igualada al Pavelló Nou (2-2) contra el Real Betis Fustal gràcies a un gol de penal de Verdejo a tres minuts per al final. Els de Xavi Closas van intentar fins a l'últim moment emportar-se la victòria, però finalment va haver repartiment de punts.

L'inici del partit va ser difícil de creure. Als 10 segons de partit, el porter industrial Mario Almagro seria expulsat amb vermella directa després d’aturar un pilota fora de l’àrea amb la mà. Tot va venir precedit d’una passada dolenta del mateix Almagro, cedint la possessió al bètic Manolo Piqueras, qui intentaria des de mig camp una vaselina que Almagro va aturar per instint.

Els colomencs aguantarien els dos minuts en inferioritat numèrica. Fins i tot, abans d'arribar a l'equador de la primera part, Corso recuperava l'esfèrica i filtrava la passada entre una defensa totalment descol·locada. Verdejo, sol davant el porter, definia amb moltíssima classe a la mà a mà amb Sarmiento. El partit es movia amb opcions per a un i altre equip, amb Borja Puerta negant el gol a Carrasco i amb el conjunt verd-i-blanc aconseguint la sisena falta amb quatre minuts per davant. Des del doble penal, Verdejo no podia superar Raúl Sánchez, que havia substituït Sarmiento.  El que sí que encertava era el bètic Éric Pérez, maniobrant cap a la cama dreta i colpejant cap al primer pal. El jugador de Badalona tornava a marcar a Industrias, el seu antic equip entre el 2015 i el 2017. Al minut 33, Raúl Jiménez posava per davant  al Betis amb un gran gol. L’ala va fer colar-se entre dos defensors amb un eslàlom, per després asseure Borja Puerta amb la petjada i marcar sense oposició del porter. Quan semblava que a Industrias se li escapaven els punts, Khalid va ser agafat dins l’àrea andalusa, aconseguint un penal que Álex Verdejo no desaprofitaria.

Amb el 2-2 s’arribaria al final d’un partit que Industrias va lluitar poder acabar puntuant. Tercer empat consecutiu dels de Xavi Closas, que mantenen la novena posició amb 21 punts, quatre menys que el Noia, que ocupa la vuitena plaça i que dona accés al play-off pel títol.