Skip to main content

Industrias buscarà davant el Betis tornar a guanyar a casa

  • Xavi López

Industrias Santa Coloma juga aquesta nit contra el Real Betis, en el partit corresponent a la dinovena jornada del campionat. A partir de les 21h i des del Pavelló Nou, els de Xavi Closas tractaran d'aconseguir una victòria com a locals, la qual se'ls resisteix des de l'octubre de l'any passat. Des de llavors, els industrias han acumulat dos empats i una derrota.

El tècnic no donarà a conèixer els seus plans fins que aquest divendres acabi la darrera sessió preparatòria de la setmana. Tot sembla indicar que podria tornar a la llista de convocats l'internacional marroquí, Khalid, que no va jugar a Son Moix per sanció.

Nil Closas, ala d'Industrias, ha declarat des dels mitjans del club que confia en l'actual estat de forma de l'equip. "Venim de fer un molt bon partit contra Palma i afrontem aquest partit amb la intenció que els tres punts es quedin a casa i que l'afició se senti orgullosa de l'equip”. També ha destacat la importància dels tres punts en joc davant d'un rival directe, ja que “és una Lliga en què s'ha demostrat que cada partit és molt important i cada punt té un gran valor per la igualtat que existeix.” 

Foto: Industriasmedia