Skip to main content

Triomf de categoria de la FE Grama davant el líder Europa (2-0)

• Xavi López

La Fundació Esportiva Grama va protagonitzar la gran sorpresa de la jornada a l'imposar-se a l'Europa (2-0), que feia nou partits que no perdia en lliga. Tot i que els barcelonins van tenir ocasions per marcar, els de José Solivelles van jugar un bon partit i, sobretot, van tenir una gran actitud per defensar la seva àrea.

Al final dels primers 45 minuts ja es va arribar amb l’1-0 al marcador gràcies al gol de Mike Cevallos, al límit del descans. El davanter de la Grama va batre Marc Vito amb un inapel·lable xut creuat. Després del pas per vestidors, l'Europa va fer un pas endavant i va sortir disposat a empatar i Cano va estar a punt d'aconseguir-ho amb una rematada de cap que va marxar fora quan ho tenia tot a favor per marcar. Qui no va perdonar va ser Dani Martí, que va posar el 2-0 per als colomencs després de rematar una falta lateral. Era el minut 58 i encara restaven més de 30 minuts per jugar, però semblava complicat per al conjunt d’Ignasi Senabre aconseguir l’empat com a mínim. Tot i que a partir d'aquell moment l'Europa es va bolcar en atac, la Grama va aconseguir aguantar les envestides, assegurant tres punts molt valuosos i contra un  dels rivals més complicats del campionat.

El Juvenil torna a puntuar contra el Barça

El juvenil de Divisió d’Honor de la FE Grama ho va tornar a fer. De nou van tornar a puntuar davant el FC Barcelona, aconseguint el gol de l’empat en el temps afegit de la segona part. Els blaugranes van avançar-se en el marcador al minut 68, gràcies al gol d’Unai Hernández. Quan el partit semblava que estava controlat pels blaugranes és quan va arribar el gol del conjunt colomenc. Lapido, en una acció de córner, igualava el matx en el darrer minut, col·locant l’1-1 amb el que s’acabaria el partit i que permetia a la Grama tornar a puntuar contra el Barça.