Skip to main content

Comencen la construcció dels pisos del Complex Oliveres

  • Toni Salvador

Aquesta setmana s'han iniciat les obres dels pisos situats al Complex Oliveres. El projecte en qüestió té com a objectiu construir 20 habitatges dotacionals i allotjaments col·lectius per a joves, en règim de lloguer assequible.

Durant les obres, es durà a terme la rehabilitació de l'antic edifici municipal en desús, de tres plantes i amb una superfície de 2.387 metres quadrats, per destinar-lo a habitatges per a joves de la ciutat en el marc de les accions del Pla Local d'Habitatge. El pressupost és de 3.490.242 d'euros. El bloc forma part de l'anomenat Complex Oliveres, que inclou també un camp de futbol -sota el que hi anirà un pàrking- i una escola bressol municipal, amb accés des de la carretera Font de l'Alzina.

Segons afirma l'Ajuntament, amb la recuperació d'aquest edifici es vol culminar la transformació d'espais que havien quedat en desús o a mitges a conseqüència de la crisi econòmica, per destinar-los a atendre l'emergència habitacional i social. En aquest cas, es facilitarà l'accés a l'habitatge al col·lectiu de joves de la ciutat, en règim de lloguer assequible, i es cobriran també necessitats temporals com, per exemple, l'allotjament a un grup d'esportistes durant un període de temps determinat,

La Junta de Govern Local va donar llum verda a la licitació del contracte d'obres al juny d'aquest últim any. El projecte, però, porta sobre la taula des del 2020.