Skip to main content

El líder Europa posa a prova la Grama de Jose Solivelles

  • Josep M. Roca

L’Europa, líder sòlid i destacat de la Tercera Federació catalana, visita aquest diumenge (11:45h). L’equip gracienc està dominant la categoria de forma espectacular i és clar favorit per assolir l’ascens directe. Els vult punts d’avantatge que basa en l’eficiència defensiva, els escapolats només han encaixat nou gols en la Lliga  i com a conseqüència només ha perdut un dels 18 partits disputats fins ara.

Aquest és el rival que saltarà al Nou Municipal per enfrontar-se a una FE Grama que ha fitxat tres defenses, el darrer aquesta  setmana (Guillem Pujol, lateral esquerre, que ve del Sant Andreu), per tractar de tancar la sagnia que l’ha fet encaixar ja 29 gols.

L’equip de José Solivelles té la baixa de Luca Antonicelli que havia recuperat la titularitat, però que al camp de la Muntanyesa va rebre una lesió que el deixarà fora de l’equip probablement el que resta de la temporada. De fet, al camp de la Via Júlia, l’equip va deixar la porteria a zero i aquesta va ser la bona notícia del debut del nou tècnic colomenc.

D’altra banda, les baixes d’Àngel, Palomeque i Juste (tots tres per lesió), i la de  Rolo (per decisió tècnica) condicionaran l’alineació titular de l’equip en un dels partits més complicats i difícils de la temporada. Qualsevol resultat positiu seria un èxit pels colomencs que en la primera volta van perdre 3-0 al camp del carrer Sardenya.

El juvenil visita el líder FC Barcelona

A la mateixa hora, el juvenil de Divisió d’Honor jugarà a les instal·lacions Joan Gamper contra el FC Barcelona, el líder de la categoria. L’encontre que es podrà veure per Barça TV, el canal televisiu del conjunt culé, a partir de les 12 hores.

La Grama va ser capaç d’empatar amb els blaugrana al Nou Municipal, igualant amb molt de mèrit el 0-2 que havien aconseguit els seus rivals.

El triomf sobre la FD Huesca ha fet créixer la moral dels colomencs que han abandonat la darrera posició de la taula.

Un partit on hi ha molt a guanyar i res a perdre pels homes de Chesco Rivas i que pot servir per anar conjuntant l’equip de cara a partits contra rivals directes per evitar el descens.

Foto: Guillem Pujol, en el seu primer entrenament. (FEG)