Skip to main content

Aura Seguros repassa el 2022 amb la seva Convenció Anual

  • Xavi López

L’empresa colomenca Aura Seguros ha celebrat la seva Convenció Anual de Vendes per aquest 2023, en  la qual l’equip directiu va compartir els resultats de l’any 2022. L’entitat, que te la seva seu social a València, també va presentar a tot la força comercial els objectius, estratègies i projectes per aquest nou any.

La jornada, que va portar-se a terme els dies 19 i 20 de gener, va tenir lloc a la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda, població on té la seu la Fundació Manolo Sanlúcar Aura Seguros i que ha servit com a posada de llarg de l'edifici que l'acull.

L'edifici Villa Rosario, edificat el 1907 per Francisco González Ybarra i que es troba totalment rehabilitat, va ser l’escenari de la presentació, per part de la Direcció a tot l'equip comercial, dels resultats obtinguts per la Companyia l'any 2022 , així com els projectes de futur per a aquest 2023.

Després de diverses edicions en què aquesta trobada s'havia fet en format digital, 2023 és l'any en què tota la força de vendes d'Aura Seguros comparteix presencialment un esdeveniment tan important en què es marquen les estratègies i els projectes per aconseguir els desafiadors objectius per a aquest període.