Skip to main content

La Grama treu un bon empat del camp de la Muntanyesa

  • Josep M. Roca

Només un punt, però amb la porteria a zero i la sensació de què es podia haver guanyat. De fet, un remat de Montalbán, tot sol, ja en l’afegit final, que es colava després de superar el porter va ser salvat sobre la línia per un defensa. Un premi que va ser buscat, però possiblement l'empat final (0-0) és un resultat que deixa a tothom content..

Però així és el futbol. José Solivelles va estar brillant tàcticament. Va sorprendre el seu col·lega Raúl Paje des del xiulet inicial i fina al final. La Muntanyesa, que amb el punt sumat s’enfila a la tercera posició de la taula, mai va estar còmode i només en els minuts finals, atacant a la desesperada va gaudir d’alguna ocasió ben resolta per Guiseris.

Jornada estranya en què dels nou últims de la classificació de Tercera Federació grup V només va perdre la Pobla de Mafumet. Això fa que, jugada la jornada 18, la FE Grama ocupi la posició tretzena, una de les que, hores d’ara, estan en virtual descens, ja que depèn dels descensos no compensats de Segona Federació.

L’equip va notar la mà del nou tècnic. Va jugar amb dos puntes, una situació impensable en els inicis del seu antecessor. A més, els dos van acabar el partit, una altra cosa inaudita. La defensa (amb 29 gols és la segona més golejada, ja que Tona, Vilassar i Rapitenca n’han rebut 30) va mostrar fiabilitat i contundència en un camp petit en que una badada es molt perillosa.

Un bon encontre dels colomencs, un bon debut del nou entrenador i un equip que té diumenge un repte important, ja que el líder Europa, que té vuit punts d’avantatge sobre el segon, visita el Nou Municipal (diumenge 11:45h). Els graciencs van empatar al Nou Cerdenya, a casa, amb el Vilafranca qui va recuperar-se del 2-0 inicial dels locals.

La nota negativa del partit va ser la lesió de Luca Antonicelli, el migcampista polivalent que havia tornat a la titularitat va sortir en braços dels seus companys i, a manca d eles proves mèdiques, estarà algunes jornades de baixa.

Fotos: FE Grama