Skip to main content

Industrias rep al Pavelló Nou un Jaén FS en ratxa

  • Xavi López

Industrias Santa Coloma s'enfronta aquest vespre a Jaén Paraíso Interior en el partit corresponent a la dissetena jornada de lliga. Els de Xavi Closas reben a les 20:45h al Pavelló Nou un Jaén que acumula cinc jornades consecutives emportant-se la victòria i que es troba com a tercer classificat, mentre que els colomencs són onzens. 

Industrias arriba al duel amb bones sensacions malgrat la derrota al Palau Blaugrana el darrer cap de setmana, on el Barça es va fer amb el partit amb un emocionant 6-5. Els colomencs, tot i aconseguir remontar un 3-1 en contra, va acabar caient davant un Barça que va acabar demostrant el perquè és líder en solitari de la competició. Amb aquesta derrota Industrias acumula quatre derrotes en les darreres cinc jornades, números que si no comencen a canviar poden arribar a posar en perill la permanència del club a primera divisió.

En una dinàmica completament diferent es troba Jaén FS. Els de Dani Rodríguez són tercers i els números de l'equip expliquen el motiu. Els andalusos són el conjunt menys golejat del campionat, amb tant sols 36 gols encaixats. Industrias es troba l'altre extrem, sent l'equip més golejat amb 60 gols en contra. Jaén també es troba amunt en efectivitat, situant-se com el tercer conjunt que més gols ha fet, amb un total de 59, només superat pel Barça i Mallorca Palma, amb 70 i 72 gols respectivament. 

El partit serà la primera presa de contacte entre ambdós conjunts, ja que el proper dimecres es tornaran a enfrontar en els vuitens de final de la Copa del Rei. Tot i ser dues competicions diferents, una victòria avui donaria molta confiança a l'equip pel duel de copa.