Skip to main content

El primer premi de La Primitiva cau a Santa Coloma: 656.671,06€

  • Toni Salvador

Un ciutadà o ciutadana de la ciutat rep el primer cop de sort de l'any. El dilluns 16 de gener va caure a Santa Coloma el primer premi de La Primitiva, dotat amb ni més ni menys que amb 656.671,06 €. L'administració agraciada la qual va segellar la butlleta va ser la número 2, situada al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 123.

Ben entrats al 2023, la sort continua en ratxa a Santa Coloma. L'any passat, a l'agost, el Local 9 situat a avinguda Pallaresa núm. 90 va entregar un Primer Premi de Loteria Nacional, i al desembre el mateix local entregà el Primer Premi en el Sorteig Extraordinari de la Constitució, de 130 mil euros. Mesos abans, a l'octubre, un colomenc va ser l'únic en encertar el Ple al 15 de La Quiniela europea, en aquesta ocasió gràcies a una butlleta venuda al punt de venda del carrer Mossèn Camil Rossell núm. 84.

Finalment, els darrers afortunats del 2022 van ser alguns dels veïns pertanyents a la zona amb el codi postal 08922, ja que el mateix número va ser agraciat amb 1.000 euros la sèrie, és a dir, 100 euros la butlleta. El premi, conegut com la pedrea, és el més baix del sorteig, per la qual cosa no és necessari declarar la quantia a Hisenda. En aquest cas, l'administració que va atorgar el premi fou la situada a l'avinguda Santa Coloma núm. 13.