Skip to main content

Industrias buscarà assaltar el Palau contra un Barça líder

  • Xavier López

Han acabat les vacances i Industrias Santa Coloma torna a la feina amb l'inici de la segona volta en lliga. El conjunt de Xavi Closas afrontarà el primer partit de l'any contra el FC Barcelona, en busca de cobrar venjança del duel d'anada, on els colomencs van caure 5-6. El derbi es jugarà demà dissabte a les 17h al Palau Blaugrana, on els de Jesús Velasco no han perdut cap partit: set victòries i un empat. El partit es podrà seguir en directe per Esport3.

Industrias va ser capaç d'acomiadar l'any amb victòria. L'equip venia de tres derrotes consecutives fins que va trencar el mal tràngol guanyant a Noia Portus Apostoli (1-4). Els de Santa Coloma van emportar-se els tres punts de Galícia gràcies als gols de Cardona, Víctor Ramos, Povill i Corso, demostrant que obtenen millors resultats lluny del Pavelló Nou. Tot i la victòria, els de Xavi Closas no van poder accedir a les posicions per jugar el play-off de Copa d'Espanya, acabant la primera volta novens amb 18 punts.

El FC Barcelona arriba en estat de gràcia. No només són líders de la competició, sinó que el passat 8 de gener els blaugranes van proclamar-se campions de la Supercopa d'Espanya després de vèncer 3-5 a Inter Movistar, amb el colomenc Adolfo com MVP de la final. 

Paraula de president

Vicenç García, president d'Industrias Santa Coloma, va aprofitar el final d'any per fer un repàs de la situació del club i de les expectatives que té pel 2023. Entre d'altres coses, va mostrar-se satisfet davant la feina del nou cos tècnic i va destacar la qualitat com a grup humà que hi ha a la plantilla que entrena Xavi Closas, a més d'estar content de la nova etapa oberta als equips formatius i del seu rendiment. Com aspecte a millor, Vicenç García espera pugui canviar la tendència dels resultats a casa, convertint el Pavelló Nou en un fortí.

Víctor Ramos, renovat

Víctor Ramos ha signat el seu primer contracte professional que l'unirà amb Industrias Santa Coloma fins al 2025. L'ala, encara en edat juvenil, internacional amb la selecció espanyola sub-19 i fix a la catalana. Aquesta tenporada, ja ha jugat 12 partits de Lliga amb el primer equip anotant 3 gols en una primera volta en què ha gaudit de minuts de qualitat.