Skip to main content

Dos reptes a casa per CBSC i Draft en la tornada de Nadal

  • Toni Salvador

CB Santa Coloma i Draft Gramenet s'enfronten a dos reptes en la primera jornada després de l'aturada de Nadal. Per una banda, les grogues reben al TGN Bàsquet amb l'objectiu de protegir la seva posició a la classificació. D'altra banda, el CBSC intentarà recuperar-se de la mala ratxa en gran: els vermells rebran a El Masnou Basquetbol, líders de Copa Catalunya. Ambdós enfrontaments, aquest dissabte 14 a la tarda.

És un fet que l'equip comandat per l'entrenador Alberto Torres no passa el seu millor moment. Les lesions han capgirat els plans que augurava per la seva plantilla: la més destacada, la del base Joan Noguera, qui va lesionar-se el genoll fa mesos i fins fa relativament poc no ha fet efectiva la seva tornada a les pistes. Tot i que a hores d'ara la situació pinta molt millor pels vermells, les derrotes sofertes pel camí dificulten seriosament la meta de col·locar-se entre els capdavanters.

Tot i això, si en alguna cosa és especialista en el club colomenc és en navegar per Copa Catalunya quan hi ha mala mar. El partit de dissabte contra El Masnou Basquetbol, líder de la competició, pot semblar un escull en la travessia, però amb el vent a favor del Joan del Moral un bon partit o –sobretot- una victòria, resultaria l'impuls necessari per retornar al rumb correcte cap a port. L'enfrontament serà el dissabte 14 a les 19:15 hores a casa. Consulta en aquest enllaç la resta de partits de la jornada 12 de Copa Catalunya masculina.

El Draft Gramenet, al contrari que el CBSC, és l'encarregat de defensar la seva bona posició a la taula, la qual van aconseguir en el darrer tram de lliga gràcies a quatre victòries en cinc partits. Un cop superat el Nadal, l'equip espera mantenir la bona ratxa, alhora que preparen la tornada, on hauran de reviure els enfrontaments que semblaven haver-les sentenciat en les primeres jornades.

El TGN Bàsquet serà el penúltim equip abans de finalitzar l'anada. Tot i ser a l'equador de la classificació per manca de consistència contra equips de la part baixa, les tarragonines han tingut resultats ben sòlids contra rivals forts. El millor exemple és que han consumit una de les dues derrotes del Manresa CBF (actuals segones classificades), i van quedar-se a 5 punts de guanyar a l'AB Premià –terceres- i a 4 del Samà Vilanova –cinquenes-. El partit es disputarà el dissabte 14 a les 18:00 hores al pavelló de La Bastida. Consulta en aquest enllaç la resta de partits de la jornada 12 de Copa Catalunya femenina.