Skip to main content

Singuerlín, Arrabal i UDAG perden en el primer partit de l'any

• Xavier López

Ha tornat la competició pels equips colomencs de futbol territorial, però els resultats no han acompanyat. Singuerlín, Arrabal-Calaf i UDA Gramanet van perdre els seus respectius partits en la primera jornada del 2023, amb la coincidència de que tots tres van caure a casa i sense marcar cap gol.

Oportunitat desaprofitada

El Singuerlín va desaprofitar l’oportunitat de col·locar-se en segona posició després de perdre 0-2 davant la U.D. Parc, rival directe per estar a les places per la fase d’ascens. Els d’Ángel Gálvez van veure’s superats pels barcelonins, que abans de la mitja hora ja s’havien posat per davant en el marcador, arribant amb el 0-1 al descans. A la represa, el Parc tornaria marcar, establint el 0-2 amb el que s’arribaria al final del partit. Amb aquest resultat el Singuerlín ha baixat fins la quarta plaça, on s’hi troba amb 21 punts, a tres de les posicions per accedir a la fase d’ascens a primera catalana. El proper duel dels verd-i-blancs és diumenge a les 12:15h al camp del Sant-Genís Penitentes, que es troba en la setena posició, a cinc punts del Singuerlín.

La salvació es complica

L’Arrabal-Calaf tampoc va poder puntuar en el primer partit de l’any. Els de Can Zam 1 van caure 0-4 contra la U.D. Montsant de la Peira. L’Arrabal no va tenir opcions en l’enfrontament, en el minut 42 els colomencs perdien 0-3. No va ser fins el minut 81 que va arribar un quart gol per sentenciar, si no ho estava ja, el partit. L’Arrabal continua com a últim classificat amb cinc punts en el casiller, el que complica encara més les opcions de salvar-se. La propera jornada l’Arrabal tornarà a jugar a casa, i ho farà davant la Guineueta, dissabte a les 18:15h. Els barcelonins arriben en una molt bona dinàmica, en la que han aconseguit guanyar sis dels darrers vuit partits.

Arriba una nova junta

Pel que fa a la UDA Gramanet, no va aconseguir la segona victòria consecutiva, que li hauria donat ales per sortir del descens. El club, que al desembre va comunicar la incorporació d’una nova junta a l’entitat, va perdre 0-3 davant la Barceloneta. La UDAG va resistir sense encaixar fins el minut 41, quan es trencaria la balança amb el gol visitant. A la segona part, la Barceloneta va acabar de sentenciar el partit amb el 0-2 al minut 53 i el 0-3 al 75. La UDAG continua penúltim a la taula i és el conjunt més golejat de la lliga, amb 45 gols en contra. Diumenge a les 12h els colomencs visiten el camp de l’Alzamora, setens i que encaden tres victòries i un empat en les quatre darreres jornades.