Skip to main content

Arrenca la nova programació de centres cívics i casals

  • Toni Salvador

Arrenca la nova programació dels centres cívics i casals municipals de la ciutat. Els propers mesos d’hivern hi ha programades un total de 40 propostes d’oci i formació dirigides a tots els públics, les quals es realitzaran a vuit equipaments de barri de Santa Coloma: Can Mariner, Singuerlín, Fondo, Raval, Riu, Llatí, Oliveres i Riera Alta. 

Dins de la nova programació, hi ha setze noves propostes com els tallers de cosmètica bàsica, la cerimònia del te, introducció a la llengua i la cultura xinesa, introducció teòrica a l’art de la cal·ligrafia xinesa, dibuix manga d’animals fantàstics, coaching i creixement personal, com parlar en públic, the 80’s Music&Lyrics, Star Wars: orígens i destins, bricolatge domèstic, origami per a infants, estiraments, llana cardada, tapís alto lizo, bijuteria amb argila polimèrica i desperta el teu cos.

El tallers començaran a partir del 23 de gener, tot i que el període d’inscripció va obrir-se el dia 9  i es tancarà el 20 o fins a exhaurir places. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció. Tota la informació sobre els tallers, la inscripció i el seu pagament es pot trobar al web de la xarxa de centres cívics i casals.

Nous tallers de manualitats per la gent gran

En aquestes dates s’inicia també una nova convocatòria de tallers de manualitats adreçats especialment a persones majors de 65 anys i/o pensionistes. Aquests tenen per objectiu promoure la relació, l’intercanvi, la socialització i l’agilitat mental i manual. 

Els tallers es desenvoluparan en vuit equipaments municipals i les inscripcions es podran fer al centre cívic o casal on es vulgui fer l’activitat en les dates següents:

  • C Safaretjos i CC Can Mariner: dilluns, 16 de gener.
  • CC Singuerlín i CC Raval: dimarts, 17 de gener.
  • CC Guinardera i CC Llatí: dimecres, 18 de gener.
  • CC Can Fraquesa i C Riu Nord: dijous, 19 de gener.
  • CC Fondo i C Oliveres: divendres, 20 de gener.