Skip to main content

El festival Flamenc-ON torna a Santa Coloma el mes de març

  • Toni Salvador

El Flamenc-ON es prepara per a una nova edició de cant, ball i música flamenca a Santa Coloma. El festival, iniciativa de la Fundació Aura Seguros, presenta ja el cartell pel seu quart aniversari, el qual es durà a terme al març i estarà protagonitzat pel guitarrista Jerónimo Maya i per la cantaora catalana Mayte Martín

Un altre dels protagonistes del festival serà Medea, obra referent de la dansa espanyola del segle XX, representada per la Companyia Antonio Márquez i amb la composició musical de Manolo Sanlúcar. L'obra, però, serà molt més que una representació coreogràfica. Amb ella, el festival encapçalarà l'homenatge al famós artista, qui va morir l'agost passat. Dins del marc del festival, a més, l'organització presentarà la nova Fundació Manolo Sanlúcar-Aura Seguros, la qual va començar a caminar al novembre i que vetllarà pel llegat de l'artista d'ara en endavant.

Tot i que encara resta confirmar els horaris de les actuacions, el que sí és segur és que el festival obrirà boca amb Tauromagia, obra coreogràfica de la música de Manolo Sanlúcar, i amb l'espectacle infantil Manuela Quiere Bailar. Seguidament, la ciutat quedarà absorbida pel Flamenco por los Rincones, i les setmanes següents actuaran l'artista Arcàngel i l'espectacle Tablao con Solera, que donaran peu als caps de cartell del Flamenc-ON'23.

Tota la informació sobre el festival i la compra d’entrades es troba al web del festival.