Skip to main content

La Grama perd contra l'Hospi i entra en la zona de perill (3-0)

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama va perdre ahir el primer partit de l’any contra el C.E L’Hospitalet (3-0). Amb aquesta derrota, els de Manu Peláez cauen a la tretzena posició, en zona de descens virtual, si es tenen en compte els possibles descensos no compensats de la Segona RFEF a data d'avui.

La primera part va estar força igualada entre ambdós conjunts, fins que al minut 43, Albert López obria la llauna amb l'1-0, després de l’assistència de Miquel Ripoll. Amb aquest gol s’arribaria al descans, en uns 45 minuts on no hi va haver excessiu perill en cap de les dues àrees.  Amb el marcador en contra, la Grama va sortir a la represa a tractar de donar-li la volta al partit, però no va tenir la sort de cara. Al minut 65, el davanter de l’Hospi Sehou Sarr va provocar l'error de la Roger García que el va deixar sol i no va perdonar davant el porter Guiseris, fent el 2-0.

A pocs minuts del final, l’Hospi sentenciaria el partit amb un altre gol a pilota aturada després d'un serveik de còrner que remataria Adrià Parra, col·locant en el marcador el 3-0 definitiu. Abans del xiulet final, Sehou Sarr i Raúl Pérez van poder ampliar l’avantatge amb ocasions força clares davant de porteria de la Grama, però no van estar precisos sent Guiseris qui va evitar una golejada més àmplia.

La derrota deixa a l’equip en descens virtual, empatat a punts amb el Vilafranca però que està per sobre de la Grama gràcies a la diferència de gols. Situació delicada pels homes de Manu Peláez, que no acaben de recuperar la bona dinàmica que van tenir a l’inici de la competició

Altes i baixes en el primer equip

Amb l’arribada del 2023, el primer equip de la Grama ha fet canvis en la seva plantilla. Per un costat, Ivan Torreblanca i Hamza Bakkali, tots dos arribats el darrer estiu, no continuen al club colomenc després que l’equip hagi comunicat que no compta amb ells. Per altra banda, la Grama ha incorporat dos nous jugadors, el lateral dret David Adan i el mitjapunta esquerrà David Acedo.

Adan, de 21 anys i que ha signat fins 2024, prové del FC Santboià i ja va estar en la Grama durant part de la seva etapa formativa. Pel que fa a Acedo, l’espluguí de 24 anys ve del Manresa, ha jugat diferents competicions al llarg de la seva carrera esportiva, com ho són l’antiga Segona B, l’actual Segona Federació o fins i tot la Copa del Rei.

Torneig inclusiu

La Grama va celebrar el 7 de gener el segon Torneig de Futbol Inclusiu Ciutat de Santa Coloma en el qual van participar: UD Cirera Futsal, PB Sant Vicenç dels Horts, FB Montcada, CE Júpiter, Fundació Esportiva Grama. A la finalització s’hi ha realitzat l’entrega de premis als participants, on ha estat present el president de l’entitat; Antonio Morales. Tots els equips han rebut el mateix trofeu, sense distincions entre els resultats obtinguts, ja què l’objectiu del torneig era passar un bon matí practicant esport. Ha estat una jornada lúdica i solidària on el futbol ha estat l’eix clau.