Skip to main content

El colomenc Adolfo renova amb el F.C. Barcelona fins 2026

  • Xavier López

El futbolista colomenc Adolfo renova amb el F.C. Barcelona. L’ala, que va aterrar amb 23 anys al Palau, l'estiu del 2016, i sis anys i mig després ha signat per tres temporades més, fins al juny del 2026. Adolfo es va formar a Industrias Santa Coloma i va arribar al Barça com una jove promesa del futbol sala. Si aconsegueix complir el contracte, Adolfo arribaria als 10 anys amb el club blaugrana.

Adolfito ja és Adolfo, un especialista en la defensa del joc de cinc i que avui dia ja és un dels millors del món. Ha estat imprescindible en la columna vertebral d’un Barça que, amb ell, ha guanyat tres lligues, dues Champions, tres Copes d'Espanya, tres Copes del Rei i dues Supercopes. I ja ha fet 161 gols de blaugrana, comptant els 16 d'aquesta temporada.

"Sóc del Barça des de petit i personalment jugar aquí amb els millors del món i defensar aquest escut és un privilegi que no vull que s'acabi mai", reconeix Adolfo, que segueix amb la mateixa ambició del primer dia. "Volem seguir guanyant títols i fent història i la meva filosofia diu que això només serà possible si ens deixem la vida a cada partit ia cada entrenament i és el que intento aplicar al meu dia a dia", explica el colomenc.