Skip to main content

Industrias acomiada el 2022 amb victòria contra el Noia (1-4)

• Xavier López

Victòria reivindicativa d'Industrias Santa Coloma contra el Noia Portus Apostoli (1-4) per tancar la primera volta. Els de Xavi Closas acaben el 2022 amb tres punts que el deixen molt a prop de la zona noble de la classificació, tot i que ja no hi havia opcions d'entrar a play-off per la Copa d'Espanya. Els gols de Cardona, Victor Ramos, Povill i Corso van donar brillantor a un triomf que trenca una ratxa de tres derrotes i que permet encarar el nou any amb bones sensacions. Industrias obté millors resultats lluny de Santa Coloma que al Pavelló Nou.

Al minut 16 de partit, Cardona va fer una retallada i va trobar l'única escletxa possible entre el lucense i Henrique. Per aquest racó es va colar la pilota. No va passar ni un minut i Ramos va doblar l'avantatge pels colomencs, després d'aprofitar el rebuig a un xut de Verdejo. A la represa de la segona meitat, el Noia retallava distàncies gràcies al gol de Marcelo, qui va superar a Borja Puerta després d'un xut ajustat. Quan quedaven sis minuts i mig pel final del partit, Povill va aprofitar un desgavell defensiu per anotar de cap el tercer gol industrial. En els últims moments del partit, quan els locals estaven voltats en atac, Corso va fer el quart gol d'Industrias aprofitant que no hi havia porter en la porteria del Noia.

S'emportava així Industrias un duel important per recuperar confiança i que, si s'arribava a perdre, podria haver deixat a l'equip en posicions de descens. Amb els tres punts, els de Xavi Closas es troben en la 9a posició amb 18 punts.