Skip to main content

Draft i CBSC: rivals assequibles en el darrer partit de 2022

  • Toni Salvador

Els equips colomencs de Copa Catalunya ho tenen tot per acabar el 2022 amb bon regust de boca. D'una banda, el CBSC es desplaça al camp de la UE Horta, últim classificat, mentre que el Draft, també a Barcelona, s'enfronta al SAFA Claror, penúltimes. En resum, una jornada assequible just abans de tancar el primer trimestre de competició, del qual ambdós equips necessiten recuperar-se.

Últim sprint abans d'arribar a l'avituallament

És un fet que el CBSC necessita des de fa setmanes una aturada. El pont de la Constitució ha sigut una bufada d'aire fresc a l'hora de restaurar la forma física i recuperar lesionats que fins ara només havien tornat a mitges. Abans de l'avituallament de Nadal, però, la cursa encara no s'atura, i la UE Horta s'interposa al camí dels vermells.

Afortunadament, l'equip barceloní no hauria de ser un escull especialment molest: havent-se perdut només un partit durant la temporada, tant sòls han guanyat un, en la setena jornada contra el CB Bescanó (penúltims). Així doncs, darrera prova pels d'Alberto Torres abans del merescut descans, prioritari donat l'estret calendari que els espera en la tornada.

El partit es disputarà en el camp de la UE Horta avui dissabte a les 19:30 hores. Consulta els partits de la jornada 11 de la Copa Catalunya masculina en aquest enllaç.

Ganes de liderar

Després d'una jornada brillant per les grogues com va ser el darrer enfrontament contra el CEEB Tordera-UNI Girona, les de Toni Sáez somien més que mai amb liderar la competició. I per la fita, la qual pretenen aconseguir l'abans possible, serà imprescindible recuperar el màxim d'efectius possibles.

L'aturada nadalenca, però, també pot suposar una arma de doble fil per un equip de nova creació. Un cop abastat el millor funcionament de les jugadores a pista, una parada en sec pot suposar un pas enrere. Tot i això, de segur que l'staff tècnic colomenc té planejada una via d'escapament per continuar afegint carn al rostidor.

El partit es disputarà en el camp del SAFA Claror demà diumenge a les 12:30 hores. Consulta els partits de la jornada 11 de la Copa Catalunya femenina en aquest enllaç.