Skip to main content

El ‘Sueldazo’ de l’ONCE d'1,5 milions cau a Santa Coloma

  • Toni Salvador

L’ONCE reparteix un ‘Sueldazo’ de 5.000 euros al mes durant 20 anys i 300.000 euros al comptat a Santa Coloma de Gramenet. Emilia Castro, agent del quiosc del carrer Torras i Bages 19, és qui ha portat la sort en el sorteig del 10 de desembre, tot venent un cupó premiat amb un total d’1.500.000 euros.

L’Emilia és una persona amb discapacitat, així com els 2.500 agents venedors de l’ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria de l’entitat social des de març de 2018: “m’he emocionat molt quan he vist que havia repartit un premi tan gran”. Segons declara l’afortunada venedora, la persona li va demanar un cupó acabat en doble zero (00): “recordo comentar-li que aquests números tan rars són els que acaben tocant, i no em vaig equivocar”.

Dins el mateix sorteig del 10 de desembre, l’ONCE ha repartit també dos premis de 20.000 euros a El Prat de Llobregat. El ‘Sueldazo’, però, només ha tocat a Santa Coloma. De fet, aquest no és pas l’únic cop de sort que ha rebut la ciutat el dissabte del pont de desembre. Un altre colomenc va guanyar el Primer Premi en el Sorteig Extraordinari de la Constitució de la Loteria Nacional, agraciat amb 130.000 euros.

La mateixa administració de loteria va entregar un altre Primer Premi a l’agost, i a l’octubre un colomenc va ser l'únic en encertar el Ple al 15 de La Quiniela europea a un altre punt de venda del barri de la Riera Alta. En total, ja van quatre grans premis econòmics que cauen a Santa Coloma en aquesta segona meitat del 2022, i un cop exercitat el múscul de la fortuna, la ciutat s’enfrontarà a la prova definitiva de la temporada: el Sorteig de Nadal.

Fotografia: Emilia Castro, venedora del 'Sueldazo' (ONCE)