Skip to main content

Industrias perd amb el cuer abans del partit contra Javi Rodríguez

• Xavier López

Industrias Santa Coloma va caure ahir al vespre 1-3 contra el Ribera Navarra, el cuer a la classificació, en un partit en què els colomencs tenien l’objectiu d’entrar a les places de play-off. La derrota arriba una jornada abans de que els colomencs s'enfrontin amb elPozo Murcia, dirigit per Javi Rodríguez, qui va ser entrenador d'Industrias la temporada passada.

La primera meitat va tenir a Industrias com a protagonista. L'equip es mostrava incisiu a la pressió, el que li va permetre forçar errors a la defensa del Ribera, generant situacions d'un contra contra un que els industrials no van aprofitar. Marcao, porter de Ribera, va ser clau per tal d'evitar les continuades arribades dels de Xavi Closas. Quan semblava que s'arribaria al descans sense gols, Bruno Petry avançaria als navarresos després de picar la pilota davant Almagro.

El 0-1 faria entrar la pressa a Industrias. Una acció de Povill aturada de nou per un inspirat Marcao deixava als colomencs amb la mel als llavis. Minuts més tard, un altre cop el porter brasiler de Ribera seria protagonista. Ribera posaria el 0-2 gràcies el gol d'Anás, en una jugada que va començar amb el llançament en llarg de Marcao que va recòrrer gairebé tot el camp. Industrias va respondre amb un gol de Povill al minut 29, retallant distàncies al marcador després d'una pressió d'Uri Santos que va propiciar l'error en la sortida de pilota dels de Diego Ríos quan jugaven amb porter-jugador. Tot i anar per davant en el marcador, Ríos va optar pel joc de cinc per tenir més la pilota, ja que Ribera, amb encara deu minuts de partit per endavant, ja havia comès cinc faltes. Amb el gol encaixat, però, van tornar a la defensa de quatre.

Quan semblava que el gol d'Industrias podria ser la primera pedra per una remontada, Carlos Bartolomé va inventar-se una jugada individual que va finalitzar amb un míssil impossible per Almagro. Des de la banqueta industrial va haver-hi queixes perquè el gol va arribar després d'un córner dubtós. L'àrbitre va considerar que Almagro tocava la pilota en un xut desviat de Ribera. Amb l'1-3, Industrias va jugar de cinc per tal generar més perill, però una molt bona defensa dels visitants va impedir que hi haguessin més gols.

Amb aquesta derrota Industrias surt de les posicions de play-off per la Copa d'Espanya, empatat a punts amb l'Antequera però per sota seu per la diferència de gols.

Diumenge torna a haver-hi partit i els de Xavi Closas viatjaran fins a Múrcia per enfrontar-se a elPozo. El duel suposarà el retrobament dels colomencs amb Javi Rodríguez, qui va ser l'entrenador d'Industrias la temporada passada i que no va tenir una sortida fàcil. El partit es jugarà a les 12h al pavelló Palacio de Deportes de Murcia.