Skip to main content

La Grama no troba el camí i cau contra el San Cristóbal (1-0)

• Xavier López

La Fundació Esportiva Grama suma la sisena derrota en set partits i s’apropa perillosament als llocs de descens. Els de Manu Peláez van caure 1-0 en la seva visita al CP San Cristóbal, al Municipal de Can Anglada.

La FE Grama es va trobar un San Cristóbal que a la primera part no generava perill, tenint els colomencs més oportunitats de marcar, però sense encert. A la segona meitat va ser quan va arribar el primer i únic gol del partit. Al minut 65, el davanter local Sanku rematava de cap una falta lateral que avançava els terrassencs. Vuit minuts més tard la Grama es va quedar amb deu per la segona groga de Sergio Juste. Als dos minuts, Guillem Jimenez també va ser expulsat, però va rebre la targeta vermella quan es trobava a la banqueta, desrpés d’haver sigut substituït.Tot i els intents dels de Manu Pelaéz el gol de l’empat no va arribar i l’equip encadena la tercera derrota consecutiva.

La Grama es troba un punt per sobre de les posicions de descens. Només ha pogut sumar 3 punts dels últims 21. Queden dos partits abans de l’aturada de Nadal i els colomencs hauran d’intentar puntuar per tal de reconduir la situació.