Skip to main content

Un Industrias encertat s'emporta la victòria contra el Levante (2-3)

• Xavier López

Industrias Santa Coloma va vèncer al Levante FS (2-3) després de cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria. Els de Xavi Closas van ser molt més efectius i van aconseguir emportar-se els tres punts del  Municipal de Paterna. També destacar el retorn de David Álvarez. El capità d’Industrias va sumar minuts després de dos mesos aturat per lesió.

Un primer temps no excessivament mogut va ser suficient perquè Uri Santos, previ a l'equador del primer temps, posés per davant els colomencs. Ja a la segona part i obligats a imprimir una marxa més al partit, el Levante va agafar les regnes d'un partit que va pujar de ritme comparat a l'ofert a la primera part. Tot i així, la més clara dels primers minuts va ser la de Cardona, que va topar-se amb la fusta quan va estavellar la pilota davant el pal de la porteria local. Seguidament, els granotes posarien l’1-1 gràcies a una gran volea de Rubi. Industrias es tornaria a avançar en el marcador a l’executar una molt bona jugada col·lectiva que va acabar amb un gol d’esperó de Cardona.

Al final del partit, quan el Levante va començar a jugar de cinc, Corso va xutar des de la seva pròpia àrea per fer l’1-3 que semblava sentenciar el partit. Un minut més tard, però, Roger retallaria distàncies, però el 2-3 del marcador no es va tornar a moure. Amb aquesta victòria Industrias és 9è classificat, a una plaça dels play-off. Està empatat 15 punts amb l’Antequera, que es troba damunt dels colomencs pel gol average.

La lliga no s'atura i Industrias rep aquest dimecres a les 20:30h al Ribera Navarra al Pavelló Nou, últim classificat. És un partit clau perquè els industrials es facin forts a casa i aconsegueixin així seguir apretant per entrar al play-off.