Skip to main content

La FE Grama se la juga a Terrassa contra el San Cristóbal

  • Josep M. Roca

Terrassa , concretament el camp Municipal de Can Anglada on juga el CP Sant Cristóbal (i també el FC Terrassa de Segona Federació per obres al seu camp), serà l’escenari del proper encontre de la FE Grama. L’equip de Manuel Peláez s’enfronta a una altra final en la competició

Els blaus (que aquest cop tornaran a vestir de vermell per la coincidència de colors) disputaran el partit a les 5 de la tarda, perquè el primer egarenc juga també aquesta setmana a casa i ho farà a migdia. Serà el darrer partit de la jornada que inicien aquest dissabte els duels Sant Andreu-Girona B i L‘Hospitalet-Europa.

Amb tot l’equip a punt -no s’han comunicat baixes-, la FE Grama tractarà de revertir els mals resultats de les darreres jornades, en l’enfrontament amb un San Cristóbal que ha empatat els seus últims partits de lliga. Els locals han marcat 13 goles, el mateixos que la Grama; però només n’han encaixat 7, justament 13 menys que els colomencs que ja n’han rebut 20 en els primers dotze partits de competició.

L’amenaça del descens planeja sobre l’equip blau que precisa de bons resultats per retrobar el seu joc en la competició.

Podreu seguir el partit, en directe, si voleu, per la retransmissió que farà Grama Ràdio per internet.

Derrota del juvenil A a Riudarenes

Repetia a fora de casa la FE Grama Juvenil en la Divisió d’Honor, però aquesta vegada l’equip de Christian Rueda no ha pogut puntuar. El Girona, un equip amb molt més pressupost  que opta a la permanència sense problemes, ha batut aquest dissabte a migdia  2-0 l’equip colomenc.

Amb aquest derrota, l’onze colomenc torna a les posicions de descens que va abandonar la setmana passada després de vencer l’Ebro aragonés.