Skip to main content

Santa Coloma celebrarà diumenge la Festa de la Infància

  • Xavier López

Diumenge 20 de novembre tindrà lloc un any més al Parc de Can Zam la Festa de la Infància. L’Ajuntament n’ha organitzat una nova edició en la que s’hi prepararan jocs, tallers i espectacles musicals i teatrals per a nens i nenes i les seves famílies. Ahir es va dur a terme la presentació de l'acte a la plaça del Rellotge, on els membres del Consell de la Infància, l'alcaldessa Núria Parlon i la tinenta d'alcaldessa d'educació, Mireia González, van avançar tota la informació sobre la celebració.

Per aquesta jornada, es recaptaran productes necessaris d’higiene personal. Els consellers i conselleres del Consell de la Infància s’encarregaran personalment de recollir els productes per donar-los a la Creu Roja. Gel, xampú, crema hidratant, pasta de dents, raspall de dents i col·lutori són els articles que es poden portar. Els punts de recollida seran al CRJ Mas Fonollar durant els dies 17 i 18 de novembre  de 17:30 a 19:30h, i el dia de la festa, el mateix 20 de novembre a Can Zam de 10 a 12h. Aquelles persones que contribueixin, rebran el mocador solidari de la infància, en una dinàmica semblant a la del mocador de la Festa Major d’Estiu.

La festa se celebrarà en el marc del Dia Internacional de la Infància, mitjançant el qual l’Ajuntament aprofitarà per posar de relleu els drets dels ciutadans més petits. En relació a la tasca que fa Santa Coloma envers la inversió pública i el treball en favor dels infants, la ciutat va ser reconeguda el 2018 com a “Ciutat Amiga de la Infància”. És un reconeixement que atorga UNICEF a la ciutat, el poble, la comunitat o el sistema de govern local que està compromès amb el compliment dels drets de les nenes, infants i adolescents d'acord amb la Convenció sobre els Drets dels Infants.

Fotografia: Núria Parlon i Mireia González han acompanyat als membres del Consell de la Infància en la presentació de la festa (Toni Salvador).