Skip to main content

El bàsquet de Santa Coloma necessita sumar

  • Toni Salvador

Jornada crucial pel bàsquet de Santa Coloma. Tot i que amb papers molt diferents, CBSC i Draft necessiten la victòria per fer un pas de gegant cap als seus objectius: l'un per confirmar la bona dinàmica i refermar-se al capdavant, i l'altre per destapar l'ampolla i començar a sumar. En definitiva, un cap de setmana determinant sense gairebé marge de maniobra.

El Draft ho té clar

L'equip groc acumula la quarta setmana de competició i necessita la victòria com l'aigua, ja que només coneix el rostre de la derrota. Després de perdre a casa, a Girona (un partit que s'haurà de repetir) i un altre cop a Manresa, res s'amaga ja pel Draft, que s'ha tret pes de sobre i no pot fer més que pujar. O almenys això és el que necessiten.

Aquesta setmana reben al SESE, l'exequip d'una de les referents en l'anotació groga: Marta Colàs (a la fotografia). Pressió i escalfor afegida a un partit que ambdós equips es prenen amb solemnitat, ja que, per una banda, pot enaltir a les blaves (que la setmana passada guanyaren a l'UNI Girona) però per l'altra també pot trobar un esglaó més al soterrani en què es troba el Draft.

On torna a aturar-se l'atenció del joc és a les interiors locals. Merche Carrillo i Anna Gamarra necessiten començar a sumar pel seu equip, ja que ambdues sumen la millor parella interior de la lliga i encara no ho han començat a demostrar. Aquest pot ser el dia.

El CBSC, en canvi, dubta

Està preparat per liderar? Aquesta és la pregunta que es fa el CBSC avui en dia. Amb la gran imatge oferta a l'últim partit a casa, l'equip va posicionar-se com un ferm candidat al capdavant gràcies a la contundent victòria contra el Maristes Ademar, acabat de descendir de lliga EBA. Ara, necessiten guanyar fora de casa per col·locar el 3-1 i rebre al JAC Sants tan reforçats com sigui possible

Amb tot plegat, Alberto Torres ja ha confirmat la transcendència de les noves incorporacions i l'encara vigència del bloc de la casa. A hores d'ara, però, l'equip ja han gastat la bala de la derrota a casa del CB Ciutat Vella, i ara toca estrenar la victòria com a visitant contra la incògnita del CB Bescanó.

L'equip gironí només ha fet que perdre: 0-3 al caseller, tot i que pràcticament només ha jugat contra equips de la part alta. JAC Sants, suposadament el millor equip de la lliga; UE Montgat, equip amb veterania que la passada jornada guanyà al JAC; i UE Mataró, l'excepció. Uns resultats que fan dubtar, però que no minven les ganes de l'equip i de l'afició de repetir l'inici quasi perfecte de la temporada passada. És l'hora de reivindicar-se.