Skip to main content

Industrias s'enfronta al Betis en el retorn de la competició

  • Xavier López

Industrias Santa Coloma s'enfronta demà a les 13h al Real Betis Futsal en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga. Els de Xavi Closas tornen a la competició després de dues setmanes de compromisos internacionals. 

Industrias va aconseguir la primera victòria de la temporada en el darrer partit lliguer, per un emocionant 5-4 al Pavelló Nou, on Bernat Povill va fer embogir el públic amb el gol guanyador a l'última dècima de segon. Així arribarien els tres primers punts dels colomencs, qui arrossegaven les derrotes davant Barça i Jaén. Actualment l'equip és dotzè amb tres punts.

Betis també arriba al partit amb dinàmica positiva, després de vèncer a domicili a Inter Movistar per 3-4. Amb aquesta victòria, els andalusos es troben quarts a la classificació amb sis punts. El Palacio de los Deportes de San Pablo acollirà un partit en el que, segons Xavi Closas en declaracions fetes a LNFS.es, "és molt important minimitzar al màxim possibles errors. Encadenar dues victòries seria fantàstic, però el més important és tenir clar quin és l'objectiu per al dissabte i què és el que hem de fer bé."

David Álvarez, ala d'Industrias, és baixa pel partit per una lesió parcial al tendó de l'adductor de la cama dreta.

Foto: Industriasmedia