Skip to main content

Marxa nòrdica pel càncer de mama a La Serralada de Marina

  • Xavier López

Diumenge passat va tenir lloc a Santa Coloma la vuitena edició de la marxa nòrdica solidària Marina Walk Trail. La prova, que es va dur a terme a La Serralada de Marina, estava organitzada per la Fundació de l’Hospital del Mar amb la cooperació del Centre Excursionista Puig Castellar. La marxa es va fer en benefici de l’estudi del càncer de mama.

La Marina Walk Trail es va dividir en tres categories diferents: el circuit familiar, que va ser de 5 km i va visitava el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. El circuit popular, de 9 km i amb el que la gent va gaudir de les vistes de la creu de Montigalà. El tercer i últim circuit era el pro, que tenia un recorregut de 13 km i que passava pel poblat ibèric Puig Castellar. 

La Marina Walk Trail no és l’única marxa solidària a Santa Coloma. El passat 18 de setembre va tenir lloc la segona edició de la Caminada Solidària de Marxa Nòrdica. A càrrec de l’Associació Aire, l’organització va preparar una excursió pel Parc Fluvial del riu Besòs, en favor de les persones amb malalties repiratòries.