Skip to main content

Dia de bon futbol amb la FE Gama al Nou municipal

  • Josep M. Roca

Sessió doble al Nou Municipal. Al matí el primer equip de la FE Grama rep el FC Girona B (11:45h) i a la tarda, el juvenil de Divisió d’Honor rebrà el Constancia d’Inca (17:00). Dos partits amb objectius completament diferents, però que per assolir èxit calen de la victòria dels colomencs.

A la Tercera RFEF, la Grama de Manu Peláez va justeta de resultats en l’intent de seguir l’estela dels equips que volen estar en la zona alta d ela classificació. Dos empats a casa en los dos partits jugats no són una bona targeta de visita. En el tercer compromís al Nou municipal, el triomf resulta gairebé imprescindible per continuar mirant cap am dalt.

No serà un partit fàcil, perquè el rival, el filial del Girona, és una equip jove, amb promeses escollides i que té com a objectiu un ascens que l’any passat li va treure l’Olot. Pels colomencs, que encara arrosseguen baixes importants en la zona de defensa, just on més s’ha reforçat aquesta temporada, el duel serà complicat i caldrà veure dels homes de què disposa el tècnic desprès de l’entrenament del dissabte.

El juvenil contra un dels illencs d’Inca

Pel juvenil de la FE Grama, el constància és un dels equips de la seva lliga, la que juguen alguns dels equips per evitar acabar en  la zona de descens a final de temporada. Pràcticament,  es pot dir que es juguen dues lligues diferenciades, una per les posicions d’honor i l’altrep0er la part baixa.

La Grama té dos punts, després dels empats a casa amb Badalona –un altre de la seva lliga- i el Barça –de la lliga de dalt. Elks dos partits ha domicili han acabat amb derrota als camps de Huesca i Zaragoza, equips del futbol professional.

Vèncer a l’Inca, en partit que es juga a les 5 de la tarda per la coincidència en el calendari amb el primer equip (n’hi haurà dues més, tan sols, al llarg de la temporada), és clau per agafar confiança en aquest inici de campionat i situar-se en una zona de confort que pot ajudar en les properes jornades.