Skip to main content

Jornada de redempció al bàsquet de Santa Coloma

  • Toni Salvador

El bàsquet de la ciutat cerca vol redimir-se aquesta jornada. Tant el CB Santa Coloma com el Draft Gramenet van caure derrotats el cap de setmana contra un dels "cocos" de la lliga, per la qual cosa intentaran retrobar-se amb el triomf, tot i que en dos partits força diferents per cadascú. Els vermells reben a casa al Maristes Ademar, equip recentment descendit amb moltes cares conegudes; el Draft també lluita contra un equip fort, tot i que haurà de sortir de la comarca per enfrontar-se al Manresa CBF.

El Joan del Moral s'escalfa

Després de la derrota, els d'Alberto Torres tornen a l'escalfor del Joan del Moral per rebre a un equip, com a mínim, experimentat. El Maristes Ademar ha descendit aquesta temporada de lliga EBA, i tot i els mals resultats que va tenir, aquest estiu ha rebut reforços de luxe que el situen, a priori, com un clar opositor a lluitar per les fases de Copa Catalunya.

Al nivell de l'enfrontament, sens dubte, se suma la clàssica rivalitat entre Badalona i Santa Coloma, que afegirà tensió a un partit on, per sort, els colomencs parteixen amb avantatge. El club ha començat a remoure les xarxes per procurar un pavelló ple de gom a gom, on la grada també tindrà ganes de sumar la segona victòria al caseller. El partit es durà a terme el dissabte 8 a les 19:15 a casa.

El Draft necessita trencar la mala ratxa

Les de Toni Sáez necessiten començar a surar. La jornada anterior van patir una dura derrota en la qual, tot i ser contra un rival de nivell, haurien tingut un avantatge de fins a 20 punts a la mitja part.

En definitiva, un cop fort, però que les dona encara més força per aquest cap de setmana, ja sabent que poden competir al màxim nivell i amb ganes de recollir els fruits de l'ardu treball dels mesos postestivals.

El partit es durà a terme el dissabte a les 19:00 al Nou Congost de Manresa.