Skip to main content

Manifestació pel tancament de Caixabank al c/ Perú

  • Toni Salvador

Un centenar de veïns del barri Llatí i de la Riera Alta han sortit al carrer per manifestar-se contra el tancament de la sucursal de Caixabank al carrer Perú. El banc ha anunciat que tancarà les portes el 14 d'octubre, la qual cosa ha posat en alerta els clients, que es queden sense cap oficina a la zona. L'actuació ha tingut lloc aquest matí a les 10:30 del matí i, minuts després de l'inici, la policia ha hagut de tallar la cruïlla del carrer amb Verdi i Montevideo.

La Plataforma SOS Gent Gran, convocant de l'acte a qui se li han sumat les AAVV, ha reclamat que es respectin i es tinguin en consideració els drets dels més grans, els quals no tenen tantes facilitats com la gent jove per adaptar-se a la digitalització dels tràmits. Entre d'altres, s'han posat de manifest l'abandonament de les grans entitats enfront dels avis i àvies del país: "s'han enriquit amb nosaltres i ara ens tanquen les oficines", a més de la inseguretat que pateixen a l'hora d'intentar posar-hi solució: "molts es confien, s'acosten a joves que no coneixen i els donen el número d'identificació perquè els ajudin. És un risc que no es pot tolerar".

SOS Gent Gran assegura que continuarà les seves reivindicacions, com cada dilluns, a les 11:00 a la plaça de la Vila, i avança que portaran les seves reclames a l'oficina central de Barcelona. Més informació a la pròxima edició d'El mirall.net.

Fotografies: Andreu Fernández