Skip to main content

L’Ajuntament millora la recollida de residus comercials

  • Toni Salvador

L’Ajuntament posa en marxa un reforç del servei de recollida orgànica comercial i de cartró comercial. Ahir, 3 d’octubre, va iniciar-se la millora del servei, el qual suposa una ampliació horària del servei de recollida orgànica que funcionarà de dilluns a dissabte, de 14:00 a 20:00 hores. Abans, l’horari de recollida començava a les 16:30, la qual cosa, segons explica el consistori en el butlletí d’octubre, permetrà ampliar les rutes i, sobretot, fer una segona ronda de servei per cobrir la franja de tancament dels establiments comercials.

L’ajuntament afegeix que, pel que fa a la recollida de cartró, també s’ha aplicat una ampliació horària: a partir d’ara, el servei es prestarà de 12:30 a 20:00 hores mentre que, anteriorment, finalitzava a les 16:30, amb la consegüent ampliació de rutes, com en el cas dels residus comercials. En tots dos casos, s'efectuarà reforç dels “punts negres”.

L’aposta de l’Ajuntament per l’extensió dels horaris de la recollida de residus comercials s'emmarca en la política municipal de millora de la recollida selectiva a la nostra ciutat. A la primavera, el govern local ja va iniciar l’augment de la inversió en la neteja de la ciutat. “L’Ajuntament ha reforçat en els darrers mesos el servei de neteja i recollida de mobles i trastos vells amb una nova inversió de gairebé un milió d’euros”, explicà Parlon en un acte de sensibilització emmarcat dins la campanya Tu poses la màgia!, organitzada amb l’objectiu de millorar i optimitzar la inversió municipal en neteja de la via pública, a més de treballar per eliminar les actituds incíviques.

Fotografia: Andreu Fernàndez.